Ons dienstenpakket omvat werkzaamheden als administratiekantoor en (belasting-) adviespraktijk. Bent u al ondernemer of wordt dit uw volgende stap ?                                                                                Wij kunnen hoe dan ook iets voor u betekenen !


Voor bestaande ondernemers.

Wij nemen graag de administratieve werkzaamheden van u (of van uw huidig adviseur) over en maken met u hele goede afspraken over onze dienstverlening. Als administratiekantoor verwerken wij uw bedrijfsadministratie en indien van toepassing uw loonadministratie, dragen zorg voor alle gewenste financiële rapportages, jaarstukken en daarbij behorende fiscale aangiften van uw onderneming als ook van u zelf. Uw interne bedrijfsadministratie houdt u vanzelfsprekend zelf goed op orde. Het overige nemen wij u uit handen en bieden u daarbij administratieve ondersteuning op maat. 

Daarnaast zijn wij vooral graag uw adviespartner waar het gaat om toekomststrategie en bijbehorende bedrijfsmatige en persoonlijke financiële planning. Uiteraard begeleiden wij ook uw financieringsaanvraag richting bank, leasemaatschappij en/of andere partij (b.v. crowdfunding) indien nodig. Waar wij van mening zijn dat het voor de uitvoering van uw plannen wenselijk is om de expertise van derden in te roepen dan doen wij dat uiteraard steeds in goed overleg met u. Wij hebben uitstekende contacten met fiscalisten en andere specialisten die wij om verdergaand advies kunnen vragen en die ons waar nodig tevens met hun kennis en ervaring begeleiden in de bijbehorende afwikkeling.

 

Voor startende ondernemers.

Iedere ondernemer is ooit startende ondernemer geweest.  Alvorens van start te kunnen gaan is het vooral zaak om kansen en bedreigingen in kaart te brengen. Wie zijn uw klanten, wie zijn uw concurrenten en wat is de toekomstvisie ? Wat is er nodig aan geldmiddelen en mensen om te kunnen starten en wat is dan de beste ondernemingsvorm zult u zich kunnen afvragen. Zeker als er forsere investeringen nodig zijn en u mogelijk meteen of snel genoeg uw huidige dienstbetrekking moet eindigen is de beslissing om ondernemer te worden niet  eenvoudig. Dit vraagt om intensieve voorbereiding waarbij u iemand aan uw zijde nodig heeft die echt met u meedenkt en u tegelijkertijd wijst op zaken die u moet laten meewegen om te komen tot uw uiteindelijke besluit.     Heeft u de eerste uitwerkingen gemaakt en wordt het tijd voor de volgende stap ?                         Daag ons uit om uw sparringpartner te worden !

 

Kwaliteit gewaarborgd.

Waarom zou u voor ons kiezen ? Wij hebben onze wortels in de regio en kennen onze klanten en hun branche. We weten echt waar we over praten als wij u een advies geven. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Onze tarieven zijn zeker in vergelijking met de wat grotere organisaties voordelig te noemen en een direct gevolg van onze bedrijfsvoering. Zo zijn onze kosten voor overhead en reclame bijvoorbeeld minimaal. Wij zijn dagelijks bezig om onze huidige klanten naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Dit in de hoop dat ze dat ook zo ervaren en dit delen met anderen. Maar mogelijk kent u geen klant/klanten van ons en wilt u vooralsnog alleen informatie omtrent onze tarieven.  Ook daarin zijn wij graag open en duidelijk. U kunt dit terugvinden op onze site onder: TARIEVEN of KLIK op onderstaande buton

 

Wilt u meer weten over onze tarieven ?